Ta reda på vad som är populärt och vart marknaden och världen är på väg.
Läs om de branscher som är på uppgång och låt dig inspireras av hetaste företagartrender! Vissa trender är så starka att alla påverkas, oavsett vilken verksamhet du driver.

Fem branscher på uppgång

Vi har tagit en spaning på vilka branscher som är heta just nu. Nedan presenteras vidare fem branscher på uppgång, för dig med ett intresse för företagande och börsen. 

Läs mer

Betting sommaren 2020 - hur ser det ut?

Sommaren har äntligen dragit igång, även om det inte ser riktigt ut som det brukar göra under somrarna. På grund av de lite speciella omständigheterna så blir det inga sportresor eller deltagande som publik på sportevenemang. Vi är många som älskar att spela på odds och somrarna brukar vara fyllda med fotbollsmatcher att följa - vilket det är även nu i sommar!

Läs mer

En guide till den växande gig-ekonomin

I dag är det många som pratar om gig-ekonomin. Men vad är en giggare? Kortfattat kan man säga att det är personer som arbetar självständigt för flera uppdragsgivare och som i allmänhet lever på flera olika inkomstströmmar samtidigt. 

Läs mer

Ovanliga affärsidéer och nischtips för småföretag

Eget företag är inte bara en möjlighet att förbättra det ekonomiska välbefinnandet. Entreprenörer får en stor chans att förbättra världen och ge andra nya perspektiv. Många tror att den moderna världen erbjuder mindre och mindre möjligheter att starta, alla nischer är ockuperade och inflytande sfärer fördelade. Men, är det verkligen så? 

Läs mer

Kapital är avgörande för många företag

Det är vanligt att ett nystartat företag behöver låna pengar för att snabbt kunna komma igång med sin verksamhet och försäljning. Om inte grundarna själva går in med hela kapitalet kan ett företagslån vara nästan helt nödvändigt för att kunna köpa in lagervaror, maskiner, utrustning, datorer, kontorsmaterial och liknande. 

Läs mer

Detta måste du veta innan du köper en luftvärmepump

Oavsett om du vill installera en luftvärmepump (se här) eller en luft vatten värmepump (se här) finns det några huvudsakliga frågor du måste ställa dig. För att köpa bästa luftvärmepumpen är det viktigt att förstå vilka behov du har. Ju mer du vet om dina egna behov, desto lättare blir det att förstå om de egenskaper som rekommenderade pumpar har är av relevans för dig.  

Läs mer

Hur man som konsument stödjer ett lokalt företag under Corona-krisen

Lokala företag lägger till färg, innovation och personlighet till en global ekonomi som har blivit mer enhetlig än någonsin tidigare. Föreställ dig ditt centrum utan små lokala butiker, konstgallerier, kaféer och restauranger. Ett liv utan oberoende konstnärer, journalister, fotografer och designers ...

Läs mer

Världens mest lovande startups 2020

Vilka är världens intressantaste och mest lovande startups 2020? Det ska vi titta närmare på nedan när vi listar några riktigt heta bolag som du garanterat kommer få höra mer om i framtiden. För de har affärsidéer som sticker ut samtidigt som de ligger helt rätt i tiden. Det handlar om innovativa och kreativa företag med en vilja att gå riktigt långt! Läs vidare och lär dig mer om framtidens bolag. 

Läs mer

Barnvakt som är trygg & professionell

För att starta ett företag är affärsidén den grundläggande basen. Att lägga god tid på att utveckla sin affärsidé är ofta lyckosam. myNanny och NannyPoppins är två företag som gick in helhjärtat på sin affärsidé och trodde hundra på sin idé för barnvakt. De är idag experter i sin bransch och vet hur man ska arbeta med sina hinder och möjligheter och proffs på hur man går tillväga för att anställa en trygg och professionell barnvakt. 

Läs mer

Fler artiklar...

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se