Sälj pussel tillverkat från återvunnen kartong

Key Info:

10 000 - 50 000 kr
Image Two

Om du älskar pussel, är kär i återvinning och har någonsin funderat att starta eget företag, överväg att lägga dina intressen ihop. Skapa pussel med återvunnen kartong kan vara en givande affärsidé.

Details

När allt kommer omkring, vad är bättre än att tjäna pengar medan du gör något du älskar och samtidigt är snäll mot planeten? Spridningen av e-handels sajter gör att försäljning av handgjorda varor blir enklare än någonsin.

Hur gör du?

Tänk på en vinkel. När du säljer hantverk, vill du skapa något speciellt - något som inte kan hittas i ett varuhus. En bra nisch kan till exempel vara att använda vintage kartong. När du gör detta behöver du inte ens behöver täcka din kartong med en bild. Om man gillar den gammeldags och lite slitna looken, så passar det här perfekt! Eller så kan du stämpla kartongen med en textstämpel tills hela kartongen blir täckt alternativt välja ett annat motiv som du tycker passar stilen.

Skaffa en pusselmaskin. Du kan klippa kartongen kanske med sax, men denna process är tidskrävande. Om du menar allvar med att sälja pussel du ska köpa, hyra eller låna en elektrisk pusselmaskin. De finns i olika storlekar och prisklasser och arbetar med flera kartongtjocklekar. Kolla var du kan hitta kartong. Du kommer att behöva massor av originell kartong för dina pussel, speciellt om du letar efter fängslande kartongbitar som kommer att göra roliga intryck utan att lägga till en bild.

Var kreativ! Överväg att använda gamla kartongkalendrar eller leksakslådor som är brutna eller inte längre används. Placera en annons i lokala tidningen och be människor lämna sina gamla kartonger till dig. Skär ner kartongen så att den är i lämplig storlek för din pusselmaskin och limma och skär pusslet enligt dina ritningar.

Paketera pusslet. Istället för att köpa pussel lådor, använd alternativ, exempelvis bind pusslet med band och stoppa i en påse. Bifoga en bild av det färdiga pusslet i påsen.

Att sälja

Hitta platser att marknadsföra och sälja dina pussel. Sälj till vänner och bekanta. När du inledningsvis startar och förvandlar din hobby till ett företag, kanske du vill börja i liten skala genom att sälja till de du redan har träffat. Familjemedlemmar och vänner är också en stor resurs till nya företag, eftersom de kommer att prata om dina produkter till sina vänner, arbetskamrater och andra människor som de kommer i kontakt med i vardagen.

Starta en webbplats. Det finns många resurser tillgängliga online, vilket gör att du enkelt kan bygga en webbplats så att du kan sälja dina produkter. En del av dessa resurser är gratis, medan andra är billiga alternativ. Du behöver inte vara en webbplats designer för att bygga en hemsida för ditt hantverksföretag. Och med en hemsida kan du börja nå folk bortom ditt lokala samhälle för att sälja dina produkter. I huvudsak gör Internet dina hantverks produkter tillgängliga för världen (eller åtminstone de delar av världen som du är villig att skicka till).

Delta på hantverksmässor och marknader. Det kan vara ett annat kostnadseffektivt sätt att sälja dina hantverk. Det finns marknader och basarer över hela landet, så kontrollera din lokala tidning för kommande mässor, festivaler och utställningar där dina produkter kan sälja bra.

Tänk strategiskt!

Anpassa pussel och hitta motiv som man förknippar med viktiga datum och högtider kan leda till ökad försäljning. Eller hitta en unik marknadsföring vinkel, till exempel att skapa pussel baserade på lokala fotografer 'eller konstnärernas mönster. Att du ska berätta om återvunnen kartong som basmaterial till dina pussel är det väl självklart.

Obs! Använd inte upphovsrättsskyddade bilder eller motiv utan uttryckligt tillstånd!


Features

Location:

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se 

 midnight logo       image     svenska casinon hos spelpressen

        logo 1