Starta verksamhet med paraplyer

Key Info:

Image Two

Ett paraply kan bli ens bästa vän nästa gång himlen blir grått. Som bekant har vi mer än det genomsnittliga antalet regniga dagar per år, jämfört med de flesta andra länder i Europa. Detta är definitivt en marknad som kommer att bestå beroende på det faktum att människor alltid kommer behöva använda paraplyer.

Details

Som paraply företagare är din affärsidé att hålla vår nation torr. Det finns 1000-tals olika stilar och modeller på paraplyer marknaden. Kvaliteten och värdet av dessa modeller varierar avsevärt. Många typer av paraplyer är tillgängliga förutom den vanliga promenad-till-arbete typ, var och en med ett specifikt syfte. Tillgången varierar från golf- och Walking paraplyer till barns färgglada mönsterparaplyer och fällbara teleskopiska paraplyer. Det finns dessutom klassiska, automatiska, foto, massiva, hårda och konstnärliga typer. Alla färger är tillgängliga och modeller som passar alla budgetar.

Paraplyautomater

Idag så finns det automater för nästan allting, och de finns utplacerade nästan överallt. Dem innehåller produkter för alla slags människor. Idén att sälja paraplyer i automater på gatorna har visat sig vara en fungerande idé i många europeiska städer bl.a. i Oslo och London. Blir man överraskad av det blöta vädret när alla butiker är stängda kan man titta på en paraply automat.

Paraplyautomat är ett ganska enkelt koncept, man säljer paraplyer genom automater som placeras i områden med tät gångtrafik och mycket folk. Förutom att tjäna pengar från att sälja paraplyer, mer inkomster kommer från reklam på paraplyer. En intressant franchise möjlighet för entreprenörer i regniga städer runtom i världen, och en inspirationskälla för automat entusiaster!

Möjligheter? Paraplyföretagen söker internationella distributörer och franchisetagare. Bli en av dem! Du erbjuder automater för försäljning av regnskydd, som paraply och ponchos. Automaterna är batteridrivna och har de flesta formar av betalningsmöjligheter. Paraplyerna är enkla men av bra kvalitet. Som franchisetagare kommer du att ansvara för införandet och drift av automater inom ett visst område.

Förutom paraplyautomater på frekventa offentliga lokaliteter kan dessa maskiner lätt installeras på många andra platser ex. barer, pubar, klubbar, restauranger, sjukhus, skolor, tåg- och busstationer, sportarenor, flygplatser, parkeringsplatser, biografer, teater, koncerthall, gym, kontor, shopping centra och många fler.

Reparera paraplyer

Vinden är ingen vän av paraply. Många paraplyer har sett sin undergång när vinden tilltar och förstör det. Vet du hur man reparerar ett paraply? Förstår du de olika typerna?

Starta ett företag som reparerar paraplyer! Det grundläggande steget innan du kan öppna en reparationsverksamhet för paraplyer är förstås att lära sig att reparera och laga dem. Du måste lära dig att analysera varje paraply innan du gör några reparationer. Ett paraply har många delar och förstå var och en av dem kommer att göra dig en bättre reparatör.

En paraplyverkstad kan drivas som en hemverksamhet. Du kan också leta efter en plats att öppna en butik, så länge den är tillgänglig för dina kunder. En paraplyverkstad kommer inte att kräva ett stort utrymme men du måste ha tillräckligt med utrymme för att flytta runt och ett lagringsutrymme för dina verktyg och paraplyer. Parkeringsplatser bör också vara tillgängliga för dina kunder.

En paraplyverkstad kommer inte att kräva en stor mängd startkapital. Du kommer bara att behöva investera i verktyg och material som du behöver för att göra reparationer.

Hur du reparerar ett paraply och dess förmåga att repareras beror på material och vilken typ av skador. De flesta mekaniska problem är något som är möjligt att reparera, och andra kan visa sig svårare. Med bra hantverk, du kan göra underverk.

Det är inte bara regnparaplyer som behöver lagas. Solparaplyer är i allmänhet av samma material som regnparaplyer, den huvudsakliga skillnaden är att parasoller är i allmänhet större och används för att skydda från solen. Parasoller används på stranden och på bakgård altaner och uteplatser. De är oftast robusta och pågår flera säsonger men skador förekommer och behöver lagas. Eftersom de flesta robusta uteplatsparaplyer är gjorda av canvas eller liknande material, kan de repareras genom sömnad, klistring eller laga hålet eller revan.

Reklam paraplyer

Nyckeln till all marknadsföring är att få rätt produkt och rätt tryck för din logotyp. Paraplyer är ett unikt sätt att marknadsföra ett företagets varumärke, produkter och tjänster. Men, mer än någon annan reklamartikel behöver logoparaplyer en kompetens för att se till att välja den rätta paraply att marknadsföra ett varumärke eller företag med, men också se till att rätt tryck används för att framställa en logotyp. Har du erfarenhet av produktion och tryckning och är riktig proffs inom ditt område kan du använda din expertis och erbjuda reklam paraplyer.

Starta en PR-byrå specialiserad på reklam paraplyer. Du kommer att ge råd om det bästa kampanj, logotyp och varumärke. Hjälp företagskunder fhjälp företrån deras första förfrågan till slutleverans, ge dem råd om det perfekta paraplyet för deras behov, ta hand om konstverk och korrektur, gör allt du kan för att göra processen enkel och problemfri.

Nyckeln till framgång för alla PR-objekt är WOW-faktor, och rätt paraply med ett korrekt utformad tryck har det i överflöd. Reklam fördelarna med paraplyer är oöverträffade i branschen. I jämförelse med någon annan form av marknadsföring eller reklam är exponering fenomenal. En enda person som går på frekvent gata exponerar sitt tryckta PR-paraply till flera tusen människor.


Features

Location:

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se

image